Spara tid och kostnader med förmonterade golvvärmeskåp

1 april, 2022
Featured image for “Spara tid och kostnader med förmonterade golvvärmeskåp”

Flooré förmonterar golvvärmeskåpen i fabriken i Torpshammar och de prefabricerade skåpen levereras kompletta med fördelare, shunt och styrning efter behov. Det ger besparingar både i tid och kostnader. Monteringen sker korrekt och effektivt i fabriken så att fokus kan riktas mot helheten i projektet.

Säkert vatten

Dessa inbyggnadsskåp anpassade för golvvärme döljer shunt, fördelare och styrning. Materialet är vitlackerad plåt med en enkel och avskalad design. Skåpet har en tät botten med genomföringar av gummi för golvvärmerören som skyddar vid eventuellt rörläckage och rekommenderas av försäkringsbolagen.

Skåpet levereras färdigmonterat med de delar du behöver för hela golvet så ditt arbete med installationen blir smidigt och effektivt, men inte minst tryggt och korrekt då Flooré redan gjort monteringen.

Med eller utan styrning

Nytt för i år är att du kan välja förmonterade skåp med eller utan styrning. Floorés säljare Kent Larsson påminner även om att de färdigmonterade golvvärmeskåpen finns med i Floorés golvvärmeguide.

Svara på några frågor och få en komplett artikellista och rekommenderat pris direkt, berättar Kent.
Du kan även göra guiden flera gånger för att jämföra olika lösningar eller för flera våningar och spara resultaten till senare.

Flooré produktutvecklar med grundtanken att golvvärme ska vara enkelt. Idén till Floorés golvvärmesystem föddes redan på 90-talet genom grundarnas drivkraft att golvvärme, som på den tiden var dyrt och krångligt att installera, borde kunna effektiviseras och förenklas.

För oss är det viktigt att dessa värderingar lever kvar i bolaget och att göra golvvärme enkelt är fortfarande drivkraften bakom fortsatt innovation och utveckling, berättar Floorés VD Hannele Arvonen.
Vi ska självklart underlätta för installatörer och med våra prefabricerade skåp kan vi ta ansvaret för säker och korrekt montering.

Läs mer om våra golvärmeskåp >>>


Dela: