Fördelar med vattenburen golvvärme

Image
 • Gör det själv!
 • Hjälp med planering och ritning
 • Support på vägen

Ett livslångt och behagligt inomhusklimat.

Ropen skalla - golvvärme åt alla!

Alla ska ha möjlighet till jämn och behaglig värme i hemmet utan alltför hög energiförbrukning. Där är vi nog överens.

Hela Floorés produktserie är utvecklad med utgångspunkt i att vem som helst själv ska kunna lägga golvvärme. Vi hjälper dig på vägen och du får ett livslångt och behagligt inomhusklimat.

Detta i motsats till elementuppvärmda rum som ger en ojämn
värmefördelning, orsakar dammbildning och dessutom påverkar hur du kan inreda.

Image
 • Styr värmen via app i din mobil och dator
 • Reagerar snabbt när du ändrar temperaturen
 • Höj värdet på din bostad

Lite smartare

Så att du får tid över till det som verkligen betyder något.

Det handlar om vanlig logik - när du är på jobbet eller barnen är på skolan finns ingen anledning att hålla alla rum uppvärmda.
Med Flooré Smart Home har du möjligheten att hålla nere energikostnaden i både hem och fritidshus.

Flooré Skivor regerar snabbt när du ändrar temperaturen. Så snabbt som inom 45 minuter. I vanliga system kan det ta upp till 8 timmar!

Vi har utvecklat smarta lösningar oavsett om du bygger nytt eller renoverar ditt befintliga hem. Smart på det sättet att det är enkelt att installera, ger effektiv värme och höjer värdet på din bostad.

Image
 • Inga element som stör inredningen
 • Värmekälla som inte syns
 • Fler valmöjligheter när du renoverar

Säg adjöss till värmeelement som stör dina inredningsvisioner!

Låt kreativiteten flöda - vi tänker inte hindra dig.

Låt oss vara ärliga. Sträckan fram till att man får lägga sitt noga utvalda klinkergolv eller sätta upp första våden av drömtapeten, är lång. Vi gör resan dit lite enklare.

Kanske är ditt drömgolv en rejäl klinkerplatta? Med en minimerad bygghöjd på golvvärmen får du plats med både och. Vår tunnaste skiva är nämligen inte högre än 13 mm!

För dig som vill göra skönhetslyft av ett rum är det fortfarande möjligt att samtidigt lägga in golvvärme. När man renoverar ett rum är den slutliga bygghöjden på det färdiga golvet viktig. Detta för att slippa höja dörrtrösklar och behålla så mycket som möjligt av rumshöjden.

Image
 • Energieffektivt = små värmeförluster
 • Minimalt med material mellan dig och värmen
 • Både för renovering och nybyggnation
 • Allergivänligt: Förhindrar tillväxten av dammkvalster och mögelsporer

Expertis och avancerad forskning

- för att göra det enkelt för dig.

Flooré ligger i framkant när det gäller utvecklingen av golvvärme. Den största anledningen till detta är en god expertis och lång erfarenhet tillsammans med den naturliga drivkraften att göra golvvärme tillgängligt för alla.

På 80- och 90-talet var det många skandinaver som ville lägga klinkergolv i sina hem. Problemet var att golven var kalla och obehagliga att gå på och den tidens golvvärme bestod av tidskrävande, ingjuten golvvärme. Vi frågade oss om det verkligen behövde vara så krångligt? Lösningen blev golvvärme som går att lägga på ett befintligt golv, där värmen hamnar närmare ytan och där golvet reagerar snabbare på höjning och sänkning av värmen.

Som vi brukar säga: ”Du lägger inte något mellan plattan och kannan då du kokar kaffe”. Därför lägger vi minimalt med material mellan dig och värmen.

Golvvärme är allergivänlig. Systemet förhindrar tillväxten av dammkvalster och mögelsporer.