Image

Smart Home – Smart styrning av golvvärme och radiatorer

Image

Gratis app och SMS

Flooré Smart Home är en komplett, smart styrning av värmen för element och golvvärme. Men även belysning, värmepump och så vidare.

Ett system för tre uppvärmningslösningar

Du kan på ett smart sätt styra och hantera din uppvärmning var du än befinner dig med hjälp av en app på din smarttelefon, surfplatta eller PC. Oavsett om din bostad värms upp genom golvvärme, elektrisk eller vattenburen värme. Installationen är enkel och genom att du får kontroll över uppvärmningen kommer din energiförbrukning att minska och komforten att öka.
Flooré Kit - Vattenburen golvvärme paket

Genom att sänka värmen när rummet inte används, när ni är bortrest eller på natten när ni sover kan stora energibesparingar uppnås. Det är självklart för oss att släcka lyset i ett rum som inte används men vi har ofta samma temperatur oavsett hur rummet används. Detta innebär en onödig energiförbrukning i många byggnader samt bristande komfort.

Vår smarta rumsstyrning, iT600, gör det möjligt att ställa in både temperatur och tid efter individuell användning. Lättas och enklast är att använda appen i din smartphone, där du på ett överskådligt sätt ser temperaturen i varje rum och lätt skapar bra och effektiva program. Varje rum kan ha upp till 6 olika inställningar per dag, samt programmeras olika på vecko- och helgdagar eller helt fritt efter era önskemål. Systemet är utrustad med fler smarta funktioner som semesterdrift, frostskydd och vädringsskydd. Systemet har trådlös uppkoppling mellan alla delar och kan på så vis byggas utan större omkostnader.

  • 5 års garanti
  • Smart styrning via app i smartphone
  • Snygg och stilren design
  • Touchkontroll
  • Intuitivt gränssnitt
  • Trådlös kommunikation
Flooré Kit - Vattenburen golvvärme paket

Energibesparingar uppnås genom reduktion av rumstemperaturen. Det innebär att du kan hålla en lägre inomhustemperatur när du är borta men samtidigt ha perfekt värmekomfort när du kommer hem.

Systemet passar lika bra att styra radiator som golvvärme eller en kombination av dessa. iT600 används i både små som stora byggnader, det spelar ingen roll om man vill styra en hel skola, hotell eller bara sitt badrum.
Systemet består av en trådlös termostat som placeras i rummet där man vill styra värmen, för ett radiatorsystem så ersätter man radiatortermostaten med en trådlös batteridriven TRV och för golvvärme så installerar man till en kopplingsbox som i sin tur kommunicerar med termostaten. Uppkoppling sker trådlöst via en Internet gateway som ansluts till existerande router och systemet kan därmed styras via smartphone, surfplatta eller dator. Det är enkelt att ha översikt och ändra inställningar, antingen från hemmet eller på resan.

Flooré Kit - Vattenburen golvvärme paketFlooré Kit - Vattenburen golvvärme paket

Ladda hem gratis app

SALUS Smart Home ger dig möjligheten att via smartphone, surfplatta eller dator kontrollera din golvvärme och dina radiatorer, oavsett var du befinner dig. Gränssnittet är pedagogiskt och enkelt att förstå. Appen är kompatibel med iPhone, Android och Windows-telefoner.
Flooré Kit - Vattenburen golvvärme paketFlooré Kit - Vattenburen golvvärme paketFlooré Kit - Vattenburen golvvärme paket