Image

Smart Home – Smart styrning av golvvärme och radiatorer

Image

Gratis app och SMS

Flooré Smart Home är en komplett, smart styrning av värmen för element och golvvärme. Men även belysning, värmepump och så vidare.

Ett system för tre uppvärmningslösningar

Du kan på ett smart sätt styra och hantera din uppvärmning var du än befinner dig med hjälp av en app på din smarttelefon, surfplatta eller PC. Oavsett om din bostad värms upp genom golvvärme, elektrisk eller vattenburen värme. Installationen är enkel och genom att du får kontroll över uppvärmningen kommer din energiförbrukning att minska och komforten att öka.
Flooré Kit - Vattenburen golvvärme paket

Genom att sänka värmen när rummet inte används, när ni är bortrest eller på natten när ni sover kan stora energibesparingar uppnås. Det är självklart för oss att släcka lyset i ett rum som inte används men vi har ofta samma temperatur oavsett hur rummet används. Detta innebär en onödig energiförbrukning i många byggnader samt bristande komfort.

Vår smarta rumsstyrning, iT600, gör det möjligt att ställa in både temperatur och tid efter individuell användning. Lättas och enklast är att använda appen i din smartphone, där du på ett överskådligt sätt ser temperaturen i varje rum och lätt skapar bra och effektiva program. Varje rum kan ha upp till 6 olika inställningar per dag, samt programmeras olika på vecko- och helgdagar eller helt fritt efter era önskemål. Systemet är utrustad med fler smarta funktioner som semesterdrift, frostskydd och vädringsskydd. Systemet har trådlös uppkoppling mellan alla delar och kan på så vis byggas utan större omkostnader.

  • 5 års garanti
  • Smart styrning via app i smartphone
  • Snygg och stilren design
  • Touchkontroll
  • Intuitivt gränssnitt
  • Trådlös kommunikation
Flooré Kit - Vattenburen golvvärme paket

Energibesparingar uppnås genom reduktion av rumstemperaturen. Det innebär att du kan hålla en lägre inomhustemperatur när du är borta men samtidigt ha perfekt värmekomfort när du kommer hem.

Systemet passar lika bra att styra radiator som golvvärme eller en kombination av dessa. iT600 används i både små som stora byggnader, det spelar ingen roll om man vill styra en hel skola, hotell eller bara sitt badrum.
Systemet består av en trådlös termostat som placeras i rummet där man vill styra värmen, för ett radiatorsystem så ersätter man radiatortermostaten med en trådlös batteridriven TRV och för golvvärme så installerar man till en kopplingsbox som i sin tur kommunicerar med termostaten. Uppkoppling sker trådlöst via en Internet gateway som ansluts till existerande router och systemet kan därmed styras via smartphone, surfplatta eller dator. Det är enkelt att ha översikt och ändra inställningar, antingen från hemmet eller på resan.

Flooré Kit - Vattenburen golvvärme paketFlooré Kit - Vattenburen golvvärme paket

Ladda hem gratis app

SALUS Smart Home ger dig möjligheten att via smartphone, surfplatta eller dator kontrollera din golvvärme och dina radiatorer, oavsett var du befinner dig. Gränssnittet är pedagogiskt och enkelt att förstå. Appen är kompatibel med iPhone, Android och Windows-telefoner.
Flooré Kit - Vattenburen golvvärme paketFlooré Kit - Vattenburen golvvärme paketFlooré Kit - Vattenburen golvvärme paket

Produktguide för ett smart hem

1. Installera trådlös styrning av golvvärme:

Featured image for “Trådlös kopplingsbox 8 kanaler, 230V”

Trådlös kopplingsbox 8 kanaler, 230V

KL08RF 24 har 8 kontrollzoner som var och en kan hantera 3 uppvärmningszoner (TRV:s). Pump- och värmelogik, en anslutning för daggpunktssensor och C/O-ingång för automatiska skiften mellan uppvärmning och kylning är standard. 5 års garanti.

2. Välj termostater

Featured image for “Trådlös termostat med inbyggt batteri”

Trådlös termostat med inbyggt batteri

Trådlösa termostat med fokus på enkel installation. Den endast 11 mm tunna termostaten har en modern design som gör att den passar bra i ett modernt hem. Öka komforten i ditt hem och sänk onödig energiförbrukning. Inbyggt, laddningsbart batteri (Micro-USB).
Featured image for “Trådlös termostat (230 V) för inbyggnad”

Trådlös termostat (230 V) för inbyggnad

Trådlös termostat med fokus på enkel installation. Den endast 10 mm tunna termostaten har en modern design som gör att den passar bra i ett modernt hem. Öka komforten i ditt hem och sänk onödig energiförbrukning. Termostaten är för inbyggnad och ansluts med 230V spänning.
Featured image for “App-styrd trådlös termostat”

App-styrd trådlös termostat

Den smidiga och diskreta designen gör TS600 till en optimal lösning för platser som kräver diskreta styrmöjligheter utan att kompromissa på prestandan. TS600 app-styrd termostat kan endast fjärrstyras vilket eliminerar risken för att personer på plats mixtrar med inställningarna. Den diskreta designen och faktumet att termostaten endast kan fjärrstyras gör TS600 till en optimal lösning för offentliga platser eller lägenheter.
Featured image for “Quantum Trådlös termostat (24V) - vit”

Quantum Trådlös termostat (24V) - vit

Infälld termostat som ansluts med 24V spänning, kommunikation till kopplingsbox sker trådlöst. 

Mått (mm) B: 86 H: 86 D: 27 

Temperaturområde 5-35°C 

3. Anslut hemmet till app

Featured image for “Smart Home Gateway”

Smart Home Gateway

Smart Home Gateway är den komponent som kopplar samman din trådlösa golvvärmestyrning. När den är ansluten via wifi till en standardrouter låter den dig styra enheterna från din smartphone, tablet eller PC med hjälp av SALUS Smart Home-appen.

4. Addera funktioner

Featured image for “Trådlös TRV”

Trådlös TRV

En liten batteridriven radiatortermostat (TRV) som styrs via ZigBee helt trådlöst. Installeras enkelt genom att ersätta den befintliga, passiva regulatorn på elementet.
Featured image for “Smart Plug”

Smart Plug

Smart Plug är en fjärrströmbrytare som placeras direkt i ett befintligt eluttag. Den ger dig möjlighet att via din smartphone kontrollera enheten som är inkopplad i fjärrströmbrytaren via SALUS iT600 Smart Home appen. Den här produkten måste användas med Smart Home gatewayen. ZigBee 2,4 Ghz. 110V AC 50/60 Hz.
Featured image for “Smart relä”

Smart relä

SR600-relä installeras direkt i en fördelardosa eller på väggen med väggfästet SRS600 för att skapa ett fast semi-permanent kontrollsystem för belysning, uppvärmning eller andra apparater. SR600 erbjuder industriledande nominell kapacitet på 16A vilket gör att den är lämpad för att kontrollera kraftfulla enheter som exempelvis elektriska radiatorer. Den integreras trådlöst med UG600 Universal gatewayen och kan styras självständigt eller i kombination med andra enheter när man använder appens smarta regelsystem.
Featured image for “Smart knapp”

Smart knapp

Smartknappen används för att aktivera “One touch” och “Min status”-regler som du har skapat för ditt Smart Home-system. Normalt sett aktiveras ”One touch” och ”Min status”-regler via SALUS Smart Home appen, men Smartknappen erbjuder ytterligare en metod för smidigare åtkomst. Den här produkten måste användas med UGE600 Gateway och SALUS Smart Home Appen. Kan programmeras för olika funktioner exempelvis aktivera/avaktivera smartplug eller smart relä.

Featured image for “Brandvarnare”

Brandvarnare

Smart fotoelektrisk röksensor med trådlöst teknologi. Om rök upptäcks larmar sensorn med en röd LED-lampa och ljud. Om du använder sensorn tillsammans med Flooré Gateway UGE 600 kan du även få larm skickat via e-post eller SMS.
Featured image for “Fuktsensor”

Fuktsensor

Flooré Fuktsensor känner av fukt och vattenläckage i exempelvis golvvärmeskåp och diskbänk och skickar en varning till din smartphone. Ha kontroll över ditt hus även när du inte är hemma.
Featured image for “Trådlös temperatursensor”

Trådlös temperatursensor

Sensor med många användningsområden, t.ex. styra och optimera drift i värmesystem.
Kan skicka meddelanden och ställas in med regler via app.
Temperaturområde -50-100°C
Mått (mm) B: 73,5 H: 24,7 D: 20