• /

Hannele Arvonen ny VD på Flooré

10 november, 2021
Featured image for “Hannele Arvonen ny VD på Flooré”

Hannele Arvonen tillträder som VD och delägare för Flooré AB från den första december. Hon axlar rollen efter Emile Frantzen som går vidare till en ny utmaning inom Lagercrantz Group.

Under de senaste tre åren har Flooré AB:s omsättning fördubblats och resultatet har förbättrats avsevärt. Bolagets produkter och klimatsystem inom vattenburen golvvärme attraherar kunder i såväl Sverige som i de 15 olika länder i Europa där Flooré AB finns idag. Den 1 december tillträder Hannele Arvonen som VD och blir även delägare i Flooré AB. Hannele har en gedigen bakgrund med 30 års erfarenhet inom skogsindustrin och har haft ledande befattningar på Holmen och Metsä Board och senast som VD på Sveaskog och Setra Group.

Hannele är en utvecklingsdriven ledare, som brinner för att bidra till hållbarhet och affärsutveckling genom organisatorisk och teknisk excellens.

– Jag tror att personligt ledarskap och kultur som präglas av viljan att lära sig är avgörande för att nå och ta vara på organisationens totala kompetens, vilket leder till utveckling och värdeskapande, säger Hannele.

Styrelsen är övertygad om att Hannele framgångsrikt kommer att leda Flooré AB mot nya framgångar och med hennes ledarskap kommer företaget att ta ännu ett steg mot ett hållbarare inomhusklimat, bland annat genom lanseringen av två nya, miljövänliga golvvärmeskivor.

Nuvarande VD, Emile Frantzen, går vidare till ett nytt uppdrag som VD för ett företag inom Lagercrantz Group, Elkapsling AB.

– Styrelsen vill tacka Emile för ett suveränt arbete och även önska honom lycka till i hans nya värv och hälsar Hannele varmt välkommen till Flooré AB!

Hannele Arvonen på LinkedIn


Dela: