Hur mycket kostar golvvärme?

Floore golvvärme - passar alla golv och underlagFloore golvvärme - passar alla golv och underlag

Ta reda på vad din golvvärme kostar och vad du behöver.

Floorés golvvärmeguide tar dig steg för steg genom de frågor du behöver svara på om just ditt hem och dina förutsättningar. Vi har utvecklat smarta lösningar för din golvvärme oavsett om du bygger nytt eller renoverar ditt befintliga hem. När du har svarat på frågorna får du en artikellista och ett rekommenderat pris. Resultatet får ett unikt referensnummer somm du kan ta med till närmaste återförsäljare eller när du kontaktar Flooré. Då får återförsäljaren tillgång till din artikellista och ser vilka produkter du behöver. Du kan också spara ner den som en PDF eller skicka via e-post.
Starta guiden nu

Exempel på frågor i guiden

 • Bygger du helt nytt hus eller renoverar du?
  Flooré golvvärme passar alla golv, alla underlag och alla sorters rum, även i garage eller uterum.
 • Behöver du extra isolering?
  Isolering minskar värmeförlusterna och ger ett energieffektivare hem, men ibland behövs det inte mer än det du redan har eller så vill du inte att golvet ska bli högre.
 • Hur många rum och kvadratmeter ska du lägga?
  Om du vill lägga golvvärme på flera våningsplan gör du guiden en gång per våning. Varje våning är en fristående, separat installation.
 • Vill du ha inbyggnadsskåp?
  Våra färdigmonterade skåp gör golvvärme ännu enklare. De monteras hos oss av våra duktiga tekniker med det innehåll som behövs för just din golvvärme (styrning, fördelare och eventuell shunt). Skåpet är utformat för inbyggnad och rekommenderas av försäkringsbolagen eftersom det skyddar mot eventuellt rörläckage.
 • Ska golvvärmen kopplas till ett radiatorsystem? (Elementrör)
  Vattnet i golvvärme behöver och bör inte ha lika hög temperatur som vattnet i element. Om golvvärmen ska samköras med element behövs en shunt som reglerar vattentemperaturen.
 • Vill du ha golvvärme i skivor eller ingjuten golvvärme?
Starta guiden nu