Flooré släpper guide för värmegolv – enklare kan det inte bli!

2 oktober, 2019
Featured image for “Flooré släpper guide för värmegolv – enklare kan det inte bli!”

Flooré lanserar en golvvärmeguide för att hjälpa kunderna att hitta rätt i sortimentet. Genom några enkla frågor plockar guiden ihop rätt produkter till köparen.

Att köpa vattenburen golvvärme kan vara en utmaning för hemmabyggare. Golvvärmesystem innehåller många olika delar som ska kombineras utifrån bostadens specifika förutsättningar. För att göra inköpen enklare har Flooré nu utvecklat en efterlängtad golvvärmeguide. Kunden får svara på några korta frågor och guiden sätter därefter ihop rätt produktpaket.

Som köpare behöver du i princip bara veta hur stort hus du har och hur många rum du vill lägga golvvärme i. Det behövs alltså inget tekniskt kunnande.

– Vi har märkt att kunderna vill jämföra olika lösningar och priser innan de bestämmer sig för köp. Och de vill hitta rätt produkter till hemmet på ett smidigt sätt. Därför lanserar vi nu vår golvvärmeguide, säger Floorés vd Emile Frantzen.

Guiden nås via guide.floore.se och kan enkelt göras via mobilen, på plats i affären, eller hemma i soffan. När guiden är genomförd får kunden en färdig inköpslista med förslag på produkter som kan beställas hos närmaste återförsäljare. Kunden kan också spara inköpslistor för jämförelser mellan olika lösningar.

Vår strävan är att göra golvvärme tillgängligt för alla. Det ska vara enkelt att lägga och med den målsättningen har vi också utvecklat vår produktserie. Vi vet att guiden kommer att vara ett jättebra verktyg som underlättar för våra kunder, säger Emile Frantzen.

Till Flooré Golvvärmeguide >>>

Kontakt

Emile Frantzen, vd Flooré
Telefon: 010-221 64 37
Mejl: emile.frantzen@floore.se
Hemsida: www.floore.se

Pressbilder

https://www.dropbox.com/sh/gb4h7ueuqqmshe1/AAA6eOj8TkJlwiRfCe7CXzQma?dl=0

Mer om Flooré

Flooré AB är den ledande leverantören av vattenburen golvvärme som säljs genom byggmaterialhandeln i Sverige. Bolagets målsättning är att erbjuda den bästa golvvärmelösningen avseende komfort, ekonomi och flexibilitet. Floorés värmesystem bygger på en egentillverkad och patenterad golvvärmeskiva i frigolit. Sedan 2008 finns produktion och huvudkontor i Torpshammar. Produkterna säljs via återförsäljare och byggvaruhandlare över hela Sverige. Läs mer om Flooré här.


Dela: