Flooré golvvärme i exklusiva lägenheter i Åre

4 maj, 2023
Featured image for “Flooré golvvärme i exklusiva lägenheter i Åre”

Nu byggs nästa etapp av exklusiva lägenheter på klassisk mark i Åre. Projektet View Åre har valt Floorés vattenburna golvvärme för ett behagligt och energieffektivt inomhusklimat.

På klassisk mark i Åre byggs nu nästa etapp av View Åre med exklusiva lägenheter i samma genomgående högsta standard som i tidigare etapper, preliminär inflyttning fjärde kvartalet 2024. Bostäderna ligger mellan View Åres tidigare etapper och Nationalarenans målområde. Med närhet till byns restauranger och folkliv, men framförallt närheten till välpreparerade pister, bidrar man till Åres vision om att bli Europas bästa åretrunt-destination. View ger de bekvämligheter som krävs för att man ska kunna njuta av skidåkning på vintern eller fjällvandring och cykling på sommaren.

Bakom projektet står Dähliehuset Åre AB med den norska skidikonen Björn Dählie och hans svenska samarbetspartner Hans Olofsson i spetsen. Projektet påbörjades 2020 och Flooré har varit med från start. Nu fortsätter projektet med färdigställande etappvis och i samtliga lägenheter får de boende varma fötter och ett behagligt inomhusklimat med hjälp av Floorés vattenburna golvvärme.

Flooré projekterar, dimensionerar och levererar golvvärme och smart styrning till lägenheterna. Det innebär att lägenheterna kan inredas utan störande element eller rör utmed väggarna och möjliggör View Åres vilja att sätta design och funktion i första rummet.

– När du är i fjällen vill du lägga fokus på att njuta av skidåkningen på vintern eller cykling på sommaren, förklarar Peter Jacobsson, Floorés kontakt mot Åre View. Han fortsätter:

– Vi ser till att bidra till de bekvämligheter som krävs för att de boende ska kunna göra just det. Ett rum som värms upp av golvvärme upplevs varmare än ett rum med element. Och med Floorés snabba, smarta styrning så blir View något utöver det vanliga!


Dela: