Enkel projektering av golvvärme

24 februari, 2022
Featured image for “Enkel projektering av golvvärme”

Flooré AB ligger i framkant när det gäller utvecklingen av golvvärme och som en av Europas största tillverkare av golvvärmeskivor arbetar Flooré kontinuerligt med att göra golvvärme enkelt.

Standard c/c-mått på golvvärmeskivor förenklar 

Golvvärmeskivorna finns nu med standardmåttet c/c 200 mm för 16 mm:s rör för att underlätta för dig som arkitekt, byggentreprenör eller fastighetsägare som vill välja en kvalitativ svensktillverkad golvvärmelösning..

Vi uppfattade att det i byggprojekt finns ett behov att använda arkitektritningar och flödesberäkningar som tagits fram leverantörsoberoende, säger Hannele Arvonen, VD för Flooré AB. Då är det självklart för oss att erbjuda standardmåttet c/c 200 mm för att underlätta.
Hannele avslutar med att förtydliga:
Finns det önskemål kan vi även specialtillverka andra mått än de vi idag har listade. Vi gör det enkelt för dig som beställare.

Kompletta kvadratmeterpriser på svensktillverkad golvvärme

För att underlätta offerter och dimensionering, så erbjuder Flooré fasta kvadratmeterpriser. Det innebär att Flooré vid order avrundar rören till jämna rulllängder, antal anslutningskopplingar och tar med allt som behövs för golvet fram till fördelare.

Det här gör det enklare för dig som kund eller återförsäljare att snabbt få en offert och minimerar risken att glömma något, berättar Floorés säljare Kent Larsson och fortsätter,
– Ritningar över förläggningen ingår kostnadsfritt och nu när våra skivor med standardmått har lanserats kan kundens tidigare framtagna ritningar användas.

Flooré Skiva är en svensk produkt som tillverkas i den norrländska byn Torpshammar i Medelpad. Tillverkningen sker i helautomatiska robotlinjer med en produktionskapacitet som överstiger hela 500 000 m2 per år. Flooré erbjuder projektförsäljning till dig som har större behov.

Projektförsäljningen innebär att vi kan erbjuda hela vårt sortiment av golvvärmeskivor till konkurrenskraftiga priser, berättar Kent.

Läs mer i Floorés Produktkatalog >>>


Dela: