Vi hjälper dig med golvvärmeritning!

Har du redan köpt vårt golvvärmesystem och ytan är större än 24 kvm?

Grattis! Då erbjuder vi dig fri planeringsservice där en golvvärmeritning ingår. Skicka ordernummer och en skalenlig ritning av ytan som ska ha golvvärme till oss på order@floore.se, du får en läggningsritning tillbaka som visar hur du får så effektiv värme som möjligt. Vi går igenom ditt projekt och ser till att allt är rätt. Enklare kan det inte bli!

På ritningen ska följande anges:

  • Vilka ytor som ska ha golvvärme
  • Var du har möjlighet att placera eventuell shunt/fördelare (anslutning till vatten)
  • Material på ytgolvet (klinker, laminat, parkett etc.)
  • Effektbehov (om du ej vet effektbehovet, schablonsätts detta till 50W/m²)

Behöver du hjälp att planera din golvvärme innan köp?

Då går det bra att beställa vår planeringsservice. Kostnaden dras sedan av när och om du gör din order. Ibland behöver man hjälp och tips på hur rören ska läggas, för att få så effektiv värme som möjligt. Eller var eventuell shunt och fördelare bäst placeras. Självklart kan du beställa vår planeringsservice när du ska lägga golvvärme under 24 kvm och vill ha hjälp med golvvärmeritning.

Vår planeringsservice kostar 15 kr per kvadratmeter (inkl moms), dock minst 500 kr (inkl moms). Du får en faktura i samband med att ritningen levereras via e-post.
Obs! Det är viktigt att systemval, ritning och övriga uppgifter stämmer då vi ej kostnadsfritt gör revideringar av ritningen.

Beställ golvvärmeritning

För att upprätta din golvvärmeritning behöver vi ett måttsatt eller skalenligt ritningsunderlag samt information om vilka produkter som du har eventuell har köpt. Denna information skickas in tillsammans med detta formulär eller mailas in till order@floore.se.

På ritningen ska följande anges:

  • Vilka ytor som ska ha golvvärme
  • Var du har möjlighet att placera eventuell shunt/fördelare (anslutning till vatten)
  • Material på ytgolvet (klinker, laminat, parkett etc.)
  • Effektbehov (om du ej vet effektbehovet, schablonsätts detta till 50W/m²)
Ladda upp ritning här.
Ladda upp en bild/fil på kvitto eller ordererkännande här.

Faktureringsuppgifter

Behöver du hjälp med att fylla i formuläret? Ring Flooré försäljning och support 010-221 64 00.

Villkor för fri planeringsservice och golvvärmeritning

Vi erbjuder dig som har köpt vårt golvvärmesystem fri planeringsservice.

Planeringsservice ingår när du har köpt vårt golvvärmesystem och det är större än 24 kvadratmeter. Observera att planeringsservice inte ingår förrän själva ordern är gjord. Om du vill ha hjälp att planera ett projekt innan köp, går det bra att köpa vår planeringsservice. Kostnaden dras sedan av när och om du gör din order.

Ibland får vi förfrågan om fri ritning från kunder som har valt att endast köpa våra skivor. Vi erbjuder fri planeringsservice bara när du köper vårt golvvärmesystem, dvs skivor OCH rör.

Planeringsservicen innebär att du skickar in en skalenlig ritning till oss och får en läggningsritning tillbaka som visar hur du får så effektiv värme som möjligt. Vi går igenom ditt projekt och ser till att allt är rätt.