Lediga jobb

Affärsorienterad teknisk försäljare – Norrland

Flooré AB arbetar med vattenburen golvvärme och säljer komponenter och kompletta system till främst byggvaruhandeln, VVS- och byggföretag samt e-handelsföretag i hela Sverige. Vi finns i Torpshammar där vi har kontor, lager och en toppmodern helt robotiserad tillverkning av våra patenterade golvvärmeskivor. Förutom Sverige så går hälften av vår försäljning på export till ett 10-tal länder i Europa. Flooré är ett litet företag med 10 anställda som är privatägt med långsiktiga ägare.

Företaget befinner sig sedan ett par år i snabb expansion som vi ser framför oss kommer att fortsätta de närmaste åren.

Jobbet innebär att självständigt i samarbete med Vd och andra i företaget att ansvara för att pro-aktivt utveckla försäljningen i Norrland. Det innebär resor för att besöka både befintliga och nya kunder. Det innebär också att vara delaktig i produkt-/sortimentsutvecklingen och marknadsföringen.

Vi söker en affärs- och serviceinriktad kvinna eller man med teknisk utbildning eller i varje fall tekniskt intresse på gymnasie- och gärna högskolenivå som har erfarenhet av att arbeta med tekniska produkter. De personliga egenskaperna betyder mer än utbildning, erfarenhet och ålder.

Flooré kan erbjuda ett intressant försäljningsjobb till en varierande kundkrets i ett expansivt företag. För att kunna göra ett bra arbete så kommer vi att genomföra ett gediget introduktionsprogram för att lära känna företaget och våra produkter. Självklart kommer vi också att tillhandahålla alla nödvändiga hjälpmedel som t.ex. bil.

Om du är intresserad är du välkommen att kontakta Lars Lilja på tel. 070 – 66 700 46 eller skicka din ansökan till lars.lilja@floore.se.